Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AŽURIRANJE TM-A

'Eksplozija' Dinamova stopera: Cijena mu skočila za 10 milijuna eura!

Dinamo i Šibenik susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
08.11.2022.
u 21:17

Uvjerljivo najveći dobitnik ažuriranja je stoper modrih Josip Šutalo. Martin Baturina 'poduplao' si je vrijednost pa sad vrijedi kao i Dion Drena Beljo. Rastu i Chidozie Awaziem te Marko Livaja.

Transfermarkt je ažurirao cijene igrača u SuperSport HNL-u. Čak pet od šest igrača s najvećim porastom cijene su dinamovci - preostali je napadač Osijeka Dion Drena Beljo.

Uvjerljivo najveći dobitnik ažuriranja je stoper modrih Josip Šutalo. Hrvatski reprezentativac dosad je vrijedio osam milijuna eura, da bi mu cijena skočila za više od 100 posto! Naime, sada je vrijedan visokih 18 milijuna eura.

Martin Baturina u odnosu na prethodnih tri sada vrijedi šest i pol milijuna eura, koliko je 'težak' i spomenuti Beljo.

29.10.2022., Osijek, Stadion Gradski vrt - SuperSport HNL, 15. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo. Beljo Dion Drena Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Najistaknutiji rast u Hajduku bilježi stoper Chidozie Awaziem, koji je s četiri prešao na pet milijuna eura. Marko Livaja je po novim procjenama vrijedan osam milijuna eura, u odnosu na prijašnjih sedam i pol.

Sve vrijednosti pogledajte OVDJE

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Komentara 4

VK
vječni krojf
10:37 09.11.2022.

Livaja je odličan igrač, bez sumnje,ali šta me čudi njegova cijena.Pišu se romani o njemu svakodnevno,ali ponuda nema.Da nije to dokaz da je odličan samo za HNL-u i u Hajduku je sve usmjereno prema njemu,a to menadžeri primjećuju.

BE
Berri
21:50 08.11.2022.

Josip Šutalo i Baturina, zajedno 13,5 milijuna eura više, a Livaja i Biuk zajedno 1 milijun. U tome je tajna Dinama.

DU
Deleted user
23:41 08.11.2022.

Šutala treba unovčiti već na zimu, tako mlad igrač ne može dugoročno zadržati trenutnu formu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije