Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK TRENERA

Ekskluzivno: Dinamova uprava odlučila, Čačić je bivši, izgubili su povjerenje u njega!

Šibenik: Zagrijavanje uoči utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Šibenik - GNK Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
05.04.2023.
u 22:19

Tko će biti novi trener još se ne zna, o tome će Uprava sutra razgovarati, a vjerojatno će iduću utakmicu, u subotu u Kranjčevićevoj, voditi dosadašnji pomoćnik Roy Ferenčina...

Dinamov predsjednik Mirko Barišić te četveročlana uprava u sastavu Vlatka Peras, Dario Šimić, Darko Podnar i Danijel Tomačić odmah nakon utakmice napustili su Šubićevac i krenuli na sastanak. Tema je, naravno bila - smijeniti ili ostaviti trenera Ante Čačića, a saznajemo da su zajedno odlučili da je Čačić bivši! Jedino je to logično rješenje nakon što je Dinamo s 1:2 izgubio u polufinalu kupa od Šibenika, ali i nakon što je u posljednjih šest utakmica ostvario samo jednu pobjedu.

Još se ne zna hoće li službeno smjenu iskomunicirati večeras ili sutra ujutro, no Čačić je svakako bivši. Naravno, tek sutra razgovarat će se o odšteti treneru, a ona će biti jako visoka, možda i milijun i pol eura, zahvaljujući Barišiću i Antoliću koji su Čačića nedavno nagradili produljenjem ugovora i dodatnom pozicijom sportskog direktora.

Tko će biti novi trener još se ne zna, o tome će Uprava sutra razgovarati, a vjerojatno će iduću utakmicu, u subotu u Kranjčevićevoj, voditi dosadašnji pomoćnik Roy Ferenčina...

Želja navijača su Igor Bišćan, Nenad Bjelica, kao kandidati figuriraju Goran Tomić, Stjepan Tomas..., no to su sve zasad samo nagađanja. Zadnju riječ dat će Uprava i predsjednik Barišić... Jedno je sigurno, Dinamu na klupi treba nova energija, Čačić ju je negdje zagubio nakon sjajnog derbija protiv Hajduka. Nakon toga uslijedio je strmoglavi pad.

VIDEO: Bizarna presica A. Čačića

Komentara 23

PN
premda_nije
23:08 05.04.2023.

A kaj da napravimo mi koji nemamo povjerenje u ovu upravu?

DU
Deleted user
22:22 05.04.2023.

puca njemu ona stvar za Dinamo,leći će njemu milja i pol eura

MA
marmelada
23:05 05.04.2023.

Bitno da se provela demokratizacija i da je sve transparentno, sad će gradonačelnik sazidati novi ekološki stadion i svi će biti sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije