Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uplovio u bračnu luku

Ekskluzivne fotografije: Oženio se Tomislav Dujmović!

dujmović svadba (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
04.12.2011.
u 08:10

Nogometaš moskovskog Dinama i njegova supruga Marta Cener sudbonosno "da" izrekli su u crkvi Svetog Ivana Krstitelja.

U Zagrebu, u crkvi Svetog Ivana Krstitelja, jučer se oženio hrvatski nogometni reprezentativac Tomislav Dujmović. Dok su se njegovi reprezentativni suigrači diljem Europe borili za prvenstvene bodove, nogometaš moskovskog Dinama sa svojom izabranicom Martom Cener uplovio je u bračne vode.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
09:37 04.12.2011.

Sretno majstore, a i Marta je za \"cenera\" >;-)))

JA
JackRussell
10:11 04.12.2011.

Eh Tomo, Tomo šta ti je to trebalo.....radije si trebao naći ženu koju stvarno mrziš i odmah joj kupiti kuću....riješio bi se budućih problema...

OB
-obrisani-
10:29 04.12.2011.

Bas su slatki oboje... Nek im je sretno... ............................................. Jack Russ.... Kakve zene si ti to do sad upznava... Nisu sve materijalno napaljene...?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije