Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet su pogodili?

Ekskluziva Španjolaca: Messi osvaja Zlatnu loptu ispred Ronalda!?

Zlatna lopta, Fifa, Lionel Messi (1)
Foto: Reuters/Pixsell
05.12.2013.
u 12:41

Zanimljivo je da je ista agencija i prošle godine objavila ekskluzivnu informaciju oko tog izbora i bila u pravu. Pogodila je točan redoslijed prve petorice

Obožavatelji Cristiana Ronalda uvjereni su da će njihov idol napokon pobijediti Messija u utrci za Zlatnu loptu. No, kako ekskluzivno javlja "Agencia News", to se ipak neće dogoditi.

Naime, "Agencia" tvrdi kako će argentinski nogometaš ponovno biti izabran za igrača godine, a to će mu biti peti put zaredom. Tvrde da će na drugom mjestu biti Cristiano Ronaldo, treći Franck Ribery, četvrti Andres Iniesta, a tek peti Zlatan Ibrahimović.

Zanimljivo je da je ista agencija i prošle godine objavila ekskluzivnu informaciju oko tog izbora i bila u pravu. Pogodila je točan redoslijed prve petorice.

A najnovija informacija šokirala je i kladionice koje su počele dobivati velike uplate na Messija pa su morale smanjivati koeficijente.

- Stanje na tržištu se promijenilo, koeficijenti su se drastično mijenjali, naglo je pao koeficijent na Messija. Tako nešto nisam nikada vidio, rekao je glasnogovornik William Hilla Tony Kenny.

Komentara 1

SK
sladja_kava
16:14 09.12.2013.

1.ibra 2.rolando 3.mesi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije