Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENO

Ekskluziva Francuza: Luka blizu hat-tricka, iznenađenje u top 3?!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.11.2018.
u 09:07

Hoće li takav poredak i ostati, odgovor nećemo dugo čekati, ostalo je manje od mjesec dana do velike gala večeri u Parizu kada će France Football proglasiti najboljeg.

Luka Modrić već je proglašen igračem sezone u izboru Uefe i Fife, a 'hat-trick' bi mogao kompletirati 3. prosinca kada France Football dodjeljuje Zlatnu loptu.

Francuski RFI tvrdi da je hrvatski veznjak na dobrom putu i da to ostvari. Naime, oni tvrde da je nakon što je prebrojena polovica glasova Luka u vodstvu.

Isti izvor navodi kako Luki glavni kandidat za prestižnu nagradu nije Cristiano Ronaldo, već dvojica Francuza.

Naime, drugi je trenutno Raphael Varane, a treći Kylian Mbappe.

Hoće li takav poredak i ostati, odgovor nećemo dugo čekati, ostalo je manje od mjesec dana do velike gala večeri u Parizu kada će France Football proglasiti najboljeg.

>> Pogledajte i što vam donosi današnje izdanje 'Plave devetke'

Komentara 6

MA
Majur
09:16 10.11.2018.

Osvojio ili ne,Luka je kralj....tako daleko stići mogu samo najbolji....još će morati puno vode ispod savskog mosta teći da jedan nogometaš u obzir dođe bilo koji od ova tri trofeja osvojiti...u cijelome regionu dragi moj VL i pljuckarala:))))

ER
EroK
20:04 10.11.2018.

Bravo Zlatko, najbolji si!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:52 10.11.2018.

A onaj naš Kolarov dobio " Samaru " koja ipak neki dan upali bez guranja 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije