Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAJU IMATI DOZVOLU

EHF nije dozvolio da se finale Kupa Srbije igra na Kosovu

\'19.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, utakmica skupine C, Hrvatska - Srbija.Jakov Gojun, Drago Vukovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
23.04.2013.
u 16:45

U objašnjenju se napominje da utakmice izvan granica pojedinog saveza mogu biti organizirane samo uz pristanak domaćina.

Europska rukometna federacija nije dopustila Srpskom rukometnom savezu da finalni turnir Kupa Srbije organizira na Kosovu i Metohiji.

RSS je Final four na kojem će nastupiti Partizan, Crvenka, Vojvodina i Zaječar htio organizirati na Kosovu i Metohiji, no u EHF-u poručuju da Rukometna federacija Kosova mora dati pristanak.

U objašnjenju se napominje da prema Statutu EHF-a utakmice izvan granica pojedinog saveza mogu biti organizirane samo uz pristanak domaćina.

>> Na Final Fouru rekordan broj naših rukometaša – osam sigurnih!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije