Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSPENZIJE ILI IGRANJE?

EHF će još raspravljati o Lokeu i Sisciji

Frank Loke
Antonio Bronić
30.11.2009.
u 12:21

Europska rukometna federacija (EHF) objavila je kako će o slučajevima prelaska Franka Lokea u CO Zagreb, kao i o neodlasku rukometaša Siscije u Ukrajinu raspravljati Viši arbitražni sud EHF-a.

Nakon što se norveški rukometaš, igrač CO Zagreba, Frank Loke žalio na odluku o devetomjesečnoj suspenziji nižestupanjskoga arbitražnog tijela, EHF je sastavio poseban odbor za žalbu Lokea.

Kako je na tu odluku žalbu podnio i Danski rukometni savez, EHF je sastavio još jedan odbor te bi slučaj Norvežanina mogao imati zanimljiv rasplet.

Žalbu Siscije na dvogodišnju suspenziju iz europskih natjecanja razmatrat će Viši arbitražni sud, koji će procijeniti jesu li okolnosti bile takve da rukometaši iz Siska ne putuju na ogled 3. kola Challenge kupa kod ukrajinskog Motor ZNTU-ZAS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije