Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezervirajte svoje mjesto u Umagu!

Ekshibicijski meč na otvorenju 25. Vegeta Croatia Opena

ATP Umag
Foto: PR FOTO
17.07.2014.
u 12:42

Dva Grand Slama, dva Davis Cupa, gotovo stotinu ATP titula i više od 1500 pobjeda na ATP turnirima – sve ćemo to vidjeti u jednom meču na otvorenju 25. Vegeta Croatia Opena 19. srpnja u Umagu.

Dva Grand Slama, dva Davis Cupa, gotovo stotinu ATP titula i više od 1500 pobjeda na ATP turnirima – sve ćemo to vidjeti u jednom meču na otvorenju 25. Vegeta Croatia Opena 19. srpnja u Umagu. Goran Ivanišević, Thomas Muster, Henri Leconte i Mansour Bahrami podsjetit će nas ekshibicijskim mečom na vremena kada su vladali svjetskim tenisom i tako obilježiti važan jubilej najvećeg i najpoznatijeg hrvatskog ATP turnira. Ekshibicijski meč počinje u 21 sat na ATP stadionu u Umagu, odmah nakon svečanosti otvorenja 25. Vegeta Croatia Opena.

Velikan hrvatskog tenisa Goran Ivanišević vraća se na ATP stadion prvi put nakon umaškog turnira 1990. godine, kada je u finalu izgubio od prvog pobjednika turnira Gorana Prpića. Povratak Thomasa Mustera podsjetit će publiku na neka davna i slavna vremena: trostruki pobjednik u samim počecima turnira, austrijski "kralj školjke" ostavio je iznimno dubok trag u povijesti umaškog turnira. Henri Leconte bio je pobjednik Davis Cupa i finalist Roland Garrosa, a danas je vrlo cijenjeni komentator teniskih mečeva na svjetskim televizijama. Njegov standardni partner na terenu je francuski Iranac Mansour Bahrami, prije 25 godina finalist igre parova na Roland Garrosu, koji će biti i najstariji sudionik ekshibicijskog meča u Umagu.

Prvi finalist Umaga, pobjednik Wimbledona i nekadašnji drugi igrač svijeta Goran Ivanišević jamči dobru zabavu za gledatelje, iako nipošto ne zanemaruje ni konačni rezultat. "Bit će tijesno, Thomas se prije nekoliko godina čak vratio aktivnom tenisu, Henri i Mansour redovito igraju parove. Svi su oni velemajstori, siguran sam da ćemo odigrati zanimljiv i uzbudljiv meč. Usput ćemo se, naravno, svi skupa i zabaviti", najavljuje Goran.

Kupite ulaznice online.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije