Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KC DRAŽEN PETROVIĆ

Edwards sa iskrenutim palcem do sjajnog učinka

cedevita (1)
22.02.2011.
u 20:14

Košarkaši Cedevite pobjedom nad Hemofarmonm iz Vršca (73:71) plasirali su se u četvrtfinale Europskoga kupa što je najveći uspjeh u povijesti kluba

Naime, bez obzira na utakmicu posljednjeg kola u Rusiji, Cedevita je sigurno druga u skupini.

– Još sam pod stresom i ne mogu se radovati – rekao je Aleksandar Petrović, trener Cedevite.

Kada se malo smirio, rekao je:

– Već u drugom napadu naš prvi centar Edwards iskrenuo je palac. Liječnici su mu dali dvije blokade kako bi izdržao utakmicu do kraja. Koliko je teška ozljeda, u ovom trenutku još ne znam.

Cedevita je sjajno počela, na krilima Drapera i Edwardsa povela je sa 9:0.

– Svojim velikim pogreškama vratili smo ih u utakmicu. U drugom poluvremenu malo smo se bolje organizirali i zasluženo pobijedili – rekao je Marino Baždarić, jedan od junaka pobjede.

Imala je Cedevita u samoj završnici pet razlike i napad, no onda je napravila još jednu od ukupno 16 pogrešaka i utakmica je otišla u neizvjesnost.

– Najradije bih rekao dečkima da dobro proslave ulazak u četvrtfinale, ali nas u subotu očekuje Zagreb i najvažnija utakmice u NLB ligi. Dakle, nema opuštanja – rekao je Petrović.

Koga bi Aco u četvrtfinalu?

– Estudiantes. Moraju u posljednjem kolu na svom parketu pobijediti Galatasaray i vjerujem da hoće. Oni nam baš odgovaraju – istaknuo je Petrović.

Samo da u četvrtfinalu ne bude ovako velik broj izgubljenih lopti i promašenih bacanja.

Najučinkovitiji kod domaćih košarkaša bili su Edwards 17, Draper 15 i Princ 14, a kod gostiju Jeremić 15 i Pavković 14.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marlboro69
23:03 22.02.2011.

svaka cast i nema stajanja :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije