Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naglo odustali

Eduardo šokirao čelnike Flamenga, transfer je propao?!

Eduardo, Ivica Olić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
10.07.2014.
u 14:32

Ipak, navodi se da pregovori nisu sasvim propali te da bi sljedeći tjedan trebali biti nastavljeni, ali čelnici kluba smatraju da je to prevelika investicija za igrača koji ima 31 godinu

Eduardo da Silva još uvijek nije igrač Flamenga, a posljednje informacije govore da bi taj posao mogao propasti. Iako je transfer bio blizu realizacije, kako javlja ESPN, hrvatski reprezentativac šokirao je čelnike Flamenga s visinom plaće koju je zahtijevao.

"Činilo se da je transfer Eduarda da Silve u mirnim vodama, no došlo je do naglog zaokreta. Upravni odbor smatra da je plaća koju igrač zahtijeva previsoka i pregovori su zasad obustavljeni", piše ESPN.

Ipak, navodi se da pregovori nisu sasvim propali te da bi sljedeći tjedan trebali biti nastavljeni, ali čelnici kluba smatraju da je to prevelika investicija za igrača koji ima 31 godinu.

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

Podsjetimo, Eduardo je s Hrvatskom bio na SP-u u rodnom Brazilu, a tamo je uspostavio kontakt s direktorom kluba Felipeom Ximenesom i izrazio želju da zaigra u brazilskoj ligi. S obzirom na to da mu je ugovor sa Šahtarom istekao, činilo se kako nema prepreka za taj transfer, ali očito su Duduova potraživanja bila prevelika. U svakom slučaju, više će se znati za nekoliko dana. Ako sve propadne, Eduardo ima još neke opcije, zvali su ga klubovi iz Turske i Italije, a zainteresiran je i engleski QPR.

>>Dudu će karijeru završiti u klubu legendarnog Zica

>>Eduardo će napasti Kovača i savez pa se povući iz reprezentacije

Komentara 27

DU
Deleted user
14:44 10.07.2014.

Dobar je Dudu,al to da ih je cjena šokirala...čini mi se da tu igru vodi njegova gospodja,za koju se priča i javna je tajna da je zmijana samo takva.

RO
rookie69
15:40 10.07.2014.

Za ovako lošu primjenu instrumentala, moja je razrednica dijelila glatke jedinice u osnovnoj školi. Novinari ne moraju biti retorički umjetnici poput vrhunskih književnika, ali razni poznavanja hrvatske gramatike za prolaznu ocjenu u osnovnoj školi nije previše za očekivati, ili?

OL
olrajt
19:11 10.07.2014.

....Dudu je do onog masakra u Engleskoj bio među najboljim napadačima u svijetu!!!!poslije one ozljede nikad se nije oporavio i nikad nije bio više od 20% onog Dudua!!!...sad nažalost mora skupljat ,,mrvice,, ako mu ih netko da!!!!....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije