Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napušta flamengo

Eduardo se vraća u Šahtar: Moram misliti na obitelj i budućnost

Eduardo, Srna
Foto: Shakhtar.com
10.07.2015.
u 21:36

- Zatražio sam odlazak natrag u Šahtar i Flamengo me pustio. Uz sve poštovanje prema Flamengu, ponuda koju sam dobio je sjajna, rekao je Dudu.

Kratko je trajao povratak Eduarda da Silve u brazilski nogomet. Naime, nakon samo godine dana provedene u Flamengu vraća se u ukrajinski Šahtar!

- Zatražio sam odlazak natrag u Šahtar i Flamengo me pustio. Uz sve poštovanje prema Flamengu, ponuda koju sam dobio je sjajna. Jako dobro poznajem zemlju u koju idem i neće mi trebati vremena za privikavanje. Moram misliti i na svoju obitelj i na budućnost - rekao je Eduardo za Globo.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu ponuđen je 1,5-godišnji ugovor u Šahtaru.

Za Flamengo, s kojim mu je ugovor trajao do prosinca, odigrao je 49 utakmica i zabio 14 golova. Vjerojatno je na njegovu odluku utjecao i loš status kod novog trenera koji mu je poput prethodinka davao malo prilika za igru.

>>Soudani zabio dva gola za Alžir, Dudu donio pobjedu Flamengu

Komentara 14

ST
stimo
23:31 10.07.2015.

a mamic ti je kriv za sve naravno

Avatar BobaNova
BobaNova
08:11 11.07.2015.

ehh da si sta nebi se vracao ovako kao da trazi milostinje ...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:33 10.07.2015.

dudu legendo, sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije