Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUDU ENGLEZIMA

Eduardo: Nismo mi Brazil da uvijek idemo na SP

Eduardo da Silva
Sanjin Strukić/Pixsell
11.11.2009.
u 12:21

Veliki je prostor Daily Mail posvetio napadaču Arsenala i hrvatske nogometne reprezentacije Eduardu da Silvi, kojem predviđa veću minutažu u dresu engleskog Premierligaša.

- Arsenalov napadač Nicklas Bendtner mora pauzirati zbog jednostavne operacije prepona, Eduardo, koji je propustio utakmice Europskog prvenstva zbog loma noge, će čini se dobiti priliku da osigura mjesto u postavi Arsenea Wengera - piše u tekstu kroz koji hrvatski napadač razgovara o klupskoj situaciji, ali se i osvrće na neuspjeh “vatrenih”u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

- U nekim utakmicama nismo igrali dobro. Na velikim smo turnirima prošlih godina kreirali iznenađenja, pa nam je ovo veliko razočaranje. Imamo dobre igrače i možda smo nešto u Južnoafričkoj Republici i mogli postići, no zemlji poput Hrvatske teško je izboriti svaki SP, nismo mi Brazil koji nikada ne propušta kvalificirati se - kazao je Eduardo.

- Iz ovih kvalifikacija ćemo izvući pouku i angažirati se za pripremu kvalifikacija za Euro 2012. godine.

Wengerova formacija 4-3-3 učinila je Arsenal najučinkovitijom momčadi engleskoga nogometnog prvenstva. U uvodnih 11 utakmica londonski “topnici” postigli su 36 pogodaka, a Eduardu je drago što je i on dio te momčadi:

- Nije mi važno igram li na lijevoj ili desnoj strani, najvažnije je pomoći momčadi. Menadžer zna koje su naše kvalitete i kako ih uklopiti, a formacija u kojoj igramo nudi kreativnost u veznom redu, premda moramo biti oprezni u balansu između obrane i napada, što je za napadače težak zadatak - zaključio je Eduardo.

Komentara 3

MJ
mjurleka
13:19 11.11.2009.

strašno

SO
sony
12:47 11.11.2009.

Hrvatski reprezentativac i Hambrski madjonicar Mladen Petric \" Houdini\" izjavio je da se na Travnjak vraca tek pocetkom drugog djela bundes lige

SO
sony
13:14 11.11.2009.

Robert Enke ostavio je oprostajno pismo svojoj porodici i svom klubu u kojem pise da se ispricava za svoje ne priznanje o psihickoj bolesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije