Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO I MAMIĆA

Ogorčeni Eduardo: Kovač me ne zanima! Ako nije čovjek, onda je – nula

Eduardo da Silva
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
28.11.2017.
u 09:40

– I nikad neću shvatiti zašto me nije želio uvesti u igru protiv Brazila, bilo je deset minuta do kraja, gubimo 1:3, napravljene su bile samo dvije izmjene, a treću uopće nije napravio

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva još nije oprostio nekadašnjem izborniku Niki Kovaču. Odnos između njih dvojice "puknuo" je nakon što Niko nije htio uvesti Dudua u igru protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu 2014. Od toga natjecanja nisu razgovarali.

– Ne, nismo razgovarali. Kovač me više ne zanima. Rekao sam već, može on biti super trener, najbolji na svijetu, ali ako nije čovjek, ako nema osjećaja za neke stvari, onda mu to trenersko znanje ništa ne znači, onda je “nula”! I nikad neću shvatiti zašto me nije želio uvesti u igru protiv Brazila, bilo je deset minuta do kraja, gubimo 1:3, napravljene su bile samo dvije izmjene, a treću uopće nije napravio. Svi su mediji rekli svoje o tome, cijela je nacija vidjela o čemu je riječ – rekao je Eduardo za Sportske novosti.

Eduardo da Silva
1/21

Otkrio je u kakvim je odnosima sa Zdravkom Mamićem s kojim se vukao po sudovima.

– Korektnim. Nema više nikakvih ‘repova’, sve smo počistili i svatko je otišao na svoju stranu – zaključio je 34-godišnji napadač Atletico Paranaensea.

Komentara 30

BI
billynik
11:16 28.11.2017.

Ovakvi članci i služe da izazovu lošu atmosferu oko reprezentacije. Što se tiče Dudua on je tu u pravu, Kovač ga je mogao uvesti ali to je prošlost i čemu sad ovo. Čemu KOvač, čemu Dudu?

DU
Deleted user
10:34 28.11.2017.

Dudu je dobro rekao, sve pare ovog svijeta i sve na ovom svijetu džabe svakome ako nije čovjek, a danas je to nekima najteže biti i ne bi se s njima mijenjao za ništa na ovome svijetu ali baš za ništa.I zato sam sretan čovjek i sa čistim obrazom na licu i osmjehom za svakoga dobronamjernog....

VL
????
11:17 28.11.2017.

On i ostali, uključujući Mamića, su zapravo ljuti na Kovača jer im je htio usaditi disciplinu, ali oni su gospoda i neće njima trener vaditi krv i kontrolirati fizičku spremu, kao tamo nekim njemačkim seljačićima koji su to dopustili i zamisli postali prvaci razvalivši taj isti Brazil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije