Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDILI 7:1

Eduardo da Silva zabio dva gola za Šahtar, prvi već nakon 30 sekundi!

Eduardo da Silva
Foto: Shakhtar.com
30.10.2015.
u 20:32

Šahtar je pobijedio 7:1, a Darijo Srna igrao je svih 90 minuta

Šahtar je u 12. kolu nogometnog prvenstva Ukrajine pobijedio na gostovanju Zoryu 7:1 i zadržao prvo mjesto na ljestvici. U tome je pomogao i Eduardo da Silva s dva pogotka za samo 11 minuta.

Naš bivši reprezentativac ušao je u 75. minuti, odmah nekoliko sekundi zabio prvi pogodak, a potom u 86. i drugi! Bili su to golovi za 5:1 i 6:1. Ova laka pobjeda daje samopouzdanja ukrajinskom doprvaku za Ligu prvaka u kojoj nisu zabili nakon tri kola ni gola, a nemaju uz to ni boda.

Sad bezbrižno mogu čekati vikend i vidjeti hoće li ih kijevski Dinamo dostići. Uz utakmicu manje ima tri boda manje. A igrat će protiv Metalista iz Harkova kod kuće pa su, naravno, veliki favoriti.

Inače, što se utakmice tiče, na poluvremenu je Šahtar vodio samo 1:0 i to nakon pogotka Freda u 37. minuti. Potom je krenulo, u 47. zabija Stepanenko, zatim Teixeira u 58. i 70., a nakon toga Eduardo dva i za kraj u četvrtoj minuti sudačke nadoknade još jednom Stepanenko.

Darijo Srna igrao je svih 90. minuta.

>> Eduardo da Silva zabio pogodak, ali mu je poništen i pripisan Fredu

Komentara 1

PU
Pukovnik10
20:55 30.10.2015.

može davati koliko mu volja ali reprezentaciju neće vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije