Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA TOTALSPORT

Eduardo da Silva: Nisam prodao intervju

18.12.2008.
u 17:19

Hrvatski nogometaš Arsenala Eduardo da Silva opovrgnuo je informaciju da je svojevoljno zaobišao hrvatske novinare u Londonu i ekskluzivno prodao svoje vrijeme HTV-u.

- Ja nemam pojma o čemu je riječ. Nisam ni znao da hrvatskih novinara ima na stadionu. Radio sam sve po napucima ljudi zaduženih za odnose s javnošću u Arsenalu. Oni su od mene tražili ekskluzivnu izjavu za Arsenalovu televiziju, nakon čega su me zamolili da sve to ponovim u mikrofon na hrvatskom. Na diktafon je moje hrvatske izjave osobno snimala glasnogovornica Arsenala – objašnjava Eduardo razloge mimoilaženja s hrvatskim novinarima pristiglima na njegov povratnički nastup, u pobjedi Arsenalovih rezervi nad Portsmouthovima (2:0).

- Iz kluba me nakon toga nisu pustili natrag prema tribinama, nego su mi istog trenutka organizirali prijevoz sa stadiona. Htjeli su me zaštiti jer su znali da će me čekati velik broj engleskih novinara.

Kad je u pitanju navodni ekskluzivni intervju koji je prodao HTV-u za mnogo novca, Dudu naglašava:

- Doista ne znam ništa o tome. Uopće nemam informaciju da su s HTV-a tražili intervju, kamoli da su ponudili novac.

Kad je u pitanju ozljeda zadnje lože zadobivena u prvoj odigranoj utakmici nakon deset mjeseci, Eduardo je optimističan.

- Nije ništa ozbiljno. Ne treniram i pohađam terapije, ali počet ću normalno trenirati već za koji dan – izjavio je napadač Arsenala za Totalsport.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije