Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

E. Reja zove Ivana Strinića: Lazio nudi i do 5 milijuna eura

'18.05.2010., Klagenfurt, Austrija - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci sutrasnje prijateljske utakmice s Austrijom. Strinic Ivan Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
22.05.2010.
u 20:52

Bez obzira na odlazak najvećeg sponzora Ine i crna predviđanja o Hajdukovoj bliskoj financijskoj budućnosti, u idućoj sezoni ne bi trebalo biti takvih problema.

 Naime, Svaguša će proračun napuniti novcem koji će dobiti prodajom igrača, a trenutačno je prvi "pick" za odlazak Ivan Strinić, koji je u toj utrci pretekao Senijada Ibričića. U klub je u petak poslijepodne stigao faks talijanske agencije koja traži razgovor sa Svagušom o Strinićevu transferu u jedan jaki talijanski klub. Barem tako piše u faksu.

– To je zasigurno Lazio. Zna se koliko trener Edoardo Reja cijeni Strinića, a već je i bilo nekih razgovora – potvrdio nam je naš poljudski informator.

Reja je zapeo dovesti Strinića u Lazio, a prema svim informacijama koje smo dobili, klub iz Rima ponudit će između četiri i pet milijuna eura odštete. A Striniću, kako dani odmiču, raste cijena. Poziv u reprezentaciju i pokazano u dvoboju protiv Austrije podignulo je Striniću rejting, a time i cijenu, pa je Hajduk sada počeo kalkulirati, čekati...

Poljud se još nije izjasnio koliko će tražiti za Strinića, pričekat će konkretnu ponudu iz Rima. Ono što je sigurno jest to da je Strinić vrlo blizu odlaska iz Hajduka, a ljudi s kojima radi te struka bijelih procjenjuju da će njegova cijena upravo sada dosegnuti vrhunac. Novcem od njegova transfera Poljud će zakrpati financijske rupe, kupiti nekoliko mirnih mjeseci, a uspije li i Ibričićev transfer, Svaguša i Šurjak imat će ček i manevarskog prostora za kupnju.

Početak sljedećeg tjedna mogao bi biti buran u Poljudu. Svaguša će se vratiti iz Madrida s finala Lige prvaka, na koje je otišao sa Željkom Kerumom te intimusom i članom Nadzornog odbora Ivicom Livajom, i krenuti u dovršavanje Strinićeva transfera.

Komentara 5

OR
ordoABchao
22:11 22.05.2010.

sve iznad 2 milje evra je perverzno previše za njega, ako ćemo realno

DC
DC
23:01 22.05.2010.

Daj reci nam molim te koliko Strinic vrijedi pa da budemo svi nacistu. Momak ce dobit onoliko koliko neko za njega bude kadar ponuditi i to ce biti njegova vrijednost, jer tako funkcionira trziste. Oni koji to ne zele ilii ne mogu platiti morat ce se pomirit s stvarnom cjenom, a ne govoriti onoj imaginarnoj koja je samo u njihovim glavama (ukljucujuci i tvoju!) i nigdje drugdje.

DU
Deleted user
11:40 23.05.2010.

Za Strinića je 5 mil.odlična cijena i treba ga odmah prodati.On je još prije dvije sezone bio nepoznat drugoligaški igrač.Pitanje je kako će se on snaći u jakim ligama u igri protiv vrhunskih igrača jer mi ga u takvim utakmicama nismo gledali.Protiv Austrije je bio najbolji naš igrač po meni(uz Modrića),ali niti Austrija niti njeni igrači nisu extra klase pa to i nije mjerilo.ali italijanska liga to zasigurno je i zato je 5 milja dobra cijena za njegovu prodaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije