Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužan zbog poraza

Džomba: Utakmice za broncu jako su teške, ja je nikad nisam osvojio

mirza džomba
Goran Stanzl/Pixsell
26.01.2013.
u 14:01

- Izgleda da nam Barcelona kao grad nije suđena... - istaknuo je bivši hrvatski rukometni reprezentativac.

Poraz 23:30 od Danske u polufinalu Svjetskog rukometnog prvenstva s tribina u Barceloni pratio je i Mirza Džomba. Bivši reprezentativac bio je žalostan zbog neuspjeha kauboja.

- Šteta, šteta... Bilo bi divno da su ovi dečki ponovili naš uspjeh od prije deset godina. No, već od prve minute vidjelo se da smo nemoćni. Izgleda da nam Barcelona kao grad nije suđena. Koliko je samo tu utakmica i finala izgubio Zagreb. Što se tiče dvoboja za treće mjesto, iz osobnog iskustva znam da su to jako teške utakmice. Nikad nisam osvojio broncu! - rekao je Džomba.

Komentara 3

AC
actros
14:54 26.01.2013.

hrvatska je mala zemlja velikih cuda,malo nas je ali nas ima i te rezultate koje mi imamo u svim sportovima su fantasticni,drugi narodi trebaju to prvo postici,svaka cast hrvatska !!!!!!

ZO
zoca
16:22 26.01.2013.

sve to stoji malo nas je ali i Slovenaca je jos manje pa nisu losi ne svidja mi se sto su se predali kao zao im finala a finele jednostavno nisu ni zasluzili tj ima boljih ekipa i to je to ,lijepo je zeljeti ali objektivno tu smo gdje smo ,moglo je biti i gore ..Slovenija oscilira u igri ali su laksi od nasih ,manje kilaze i zato njima dajem prednost iako imamo kvalitetnije igrace to jos nije ni izbliza poslozeno,dosta je straha od odgovornosti i sve se svodi na 1-2 igraca ikad to ne funkcionira totalni slom ..zao mi je ali otkad gledam rukomet nikad hrvatska nije bila tako nemocna i u kolapsu kao juce ,dali je to samo los dan ili razlika u klasi izmedju nas i Danaca pokazace vrijeme

OB
-obrisani-
16:45 26.01.2013.

Goluža,je li miniStar "pomogao" za ovu lošu igru, ili je on samo baksuz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije