Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispunio obećanje

Džeko kupio auto taksistu koji ga je prije deset godina vozio na treninge Sarajeva

Edin Džeko
Reuters
17.04.2010.
u 10:31

Kada je prije 10 godina Džeko taksistu rekao: "Jednom kada zaigram za veliki klub kupit ću ti auto", taksist se samo nasmijao.

– Jednom kada zaigram za veliki klub i budem zarađivao brdo novca, kupit ću ti automobil – obećao je potkraj devedesetih godina Edin Džeko jednom taksistu. Tadašnjeg mladog nogometaša Sarajeva dotični je taksist često vozio na treninge.

Čovjek se tada vjerojatno samo slatko nasmijao, ali Edin nije zaboravio obećanje iz dana kada nije bio bogataš. Tijekom posljednjeg posjeta Sarajevu, Džeko je pokucao na vrata toga gospodina i odveo ga u salon.

– Birao je pola sata i pregledavao performanse auta, te na kraju pokazao na škodu octaviju. Edin je samo iskeširao 40 tisuća eura – prepričao je bosanskim medijima jedan Džekin prijatelj.

U Bosni i Hercegovini megapopularni Edin Džeko tim je potezom postao još voljeniji. A iduće sezone mogao bi postati i još plaćeniji, jer Juventus je Wolfsburgu za njega ponudio 30 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije