Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putuju u Srbiju u četvrtak

Dvoršek: Mandalinić nije u bajnoj formi, ali pomoći će nam

Stipe Mandalinić
Foto: NPH/Pixsell
09.04.2014.
u 14:11

Rukometaši Zagreba i ove sezone izborili su nastup na završnom turniru SEHA lige. Momčad je prema navodima trenera Borisa Dvoršeka potpuno odmorna i spremna za završetak sezone.

-Dečki treniraju fenomenalno, odigrali smo dvije korektne prijateljske utakmice s Mariborom, kroz treninge smo se dobro posložili, a najbitnije je da su svi igrači zdravi, - rekao je Dvoršek.

Upitan je bio Stipe Mandalinić, no i on je počeo trenirati u subotu, fizički je sasvim dobar i poprilično sam siguran da će zaigrati u Novom Sadu -nastavio je trener.

Gledano prema statistikama i spremnosti ekipa, ovo bi mogao biti najjači Final Four dosad, a Zagreb bi ga, uz malo sreće mogao i osvojiti, premda je favorit broj jedan ipak Vardar. 

-Vardar trenutno ima sjajno posloženu momčad, veliku širinu i moćnu postavu, ali i Zagreb prije svega ima veliku želju za ulaskom u finale. Citirao bih Jasmina Repešu, trenera košarkaša Cedevite, čestitam svim svojim igračima i stručnom stožeru na plasmanu u Final Four - nadovezao se Dvoršek. 

Ivan Stevanović, vratar Zagreba, složio se trenerom da Zagreb ima šanse osvojiti turnir, i slaže se da je Vardar najkvalitetnija momčad.

-Možda ćemo imati i solidan broj naših navijača, budući da u Novom Sadu živi dosta Hrvata - rekao je Stevanović.

Pitali smo se koliki je problem činjenica da Tonći Valčić u posljednje vrijeme nije trenirao,a trener je rekao da problema nema. Štoviše, bilo je čak i dobro jer se Tonći mogao malo odmoriti i pripremiti za nadolazeće utakmice. 

Polufinala se igraju u petak, 11.travnja. U prvoj utakmici igrati će Zagreb i Vardar (18:00 h), a potom slovački Tatran i bjeloruski Meškov (20:30 h). Finale je na rasporedu u nedjelju, 13.travnja s početkom u 18:30 h. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije