Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epidemija prevara

Dvojica igrača otpuštena zbog namještanja utakmica da bi zaradili na kladionicama

Koprivnica: ?etvrtfinale Hrvatskog nogometnog Kupa, NK Slaven Belupo - NK Inter Zapreši?
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
13.05.2023.
u 12:40

Ekvadorac Bryan Garcia i Brazilac Pedrinho više neće igrati za brazilski nogometni klub Athletico Paranaense. Nisu jedini. Posljednjih dana je osam igrača iz raznih brazilskih prvoligaških klubova suspendirano zbog umiješanosti u namještanje

Lanjski finalist Cope Libertadores, brazilski nogometni klub Athletico Paranaense otpustio je dvojicu svojih igrača zbog umiješanosti u kladioničarski skandal.

Razlog za raskid ugovora s Ekvadorcem Bryanom Garcijom i domaćim igračem Pedrinhom bio je taj što su se njih dvojica u zamjenu za određenu naknadu "brinuli" da se postignu određeni događaji tijekom utakmica koji su osiguravali veliku zaradu na kladionicama ostalima umiješanima.

"Integritet i etika su velike vrijednosti Athletica Paranaense. Stoga su svi u klubu dužni osigurati da se bogata tradicija nogometa u Brazilu nastavi na siguran način", objavio je klub.

Posljednjih dana je osam igrača iz raznih brazilskih prvoligaških klubova suspendirano zbog umiješanosti u namještanje na način da su namjerno dobijali žute ili crvene kartone, radili prekršaje za kazneni udarac ili namještali točan broj kornera. 

VIDEO: Papi rekla da blagoslovi njezinog psa, to ga je naživciralo: 'Izgubio sam strpljenje i ukorio je'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije