Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIGODNA SVEČANOST

Dva vatrena su se večeras na Maksimiru oprostila od hrvatske reprezentacije

Zagreb: Milan Badelj i Josip Pivarić dobili su priznanje HNS-a uoči susreta Hrvatske i Armenije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
21.11.2023.
u 22:24

Prigodne uokvirene dresove hrvatske vrste uručili su im predsjednik HNS-a Marijan Kustić i tehnički direktor Stipe Pletikosa.

Hrvatski nogometni savez (HNS) je uoči početka susreta između Hrvatske i Armenije upriličio svečanost službenog oproštaja od reprezentacije za Milana Badelja i Josipa Pivarića, osvajače srebra na SP-u u Rusiji 2018. godine.

Prigodne uokvirene dresove hrvatske vrste uručili su im predsjednik HNS-a Marijan Kustić i tehnički direktor Stipe Pletikosa.

Nakon što je nastupio u svim uzrastima mladih reprezentacija, Badelj je za seniorsku vrstu debitirao 23. svibnja 2010. u prijateljskom susretu protiv Walesa, a posljednji nastup je imao u lipnju 2021. u prijateljskom susretu protiv Armenije koji je završio 1-1.

Badelj je u hrvatskom dresu upisao 55 nastupa i postigao dva gola. Prvi pogodak je zabio Malti u rujnu 2011. u kvalifikacijama za EP 2012. godine, a drugog protiv Islanda u skupini na SP-u u Rusiji 2018.

Pivarić je u hrvatskom dresu debitirao 2013. u prijateljskom susretu s Lihtenštajnom. Ukupno je upisao 26 nastupa, a kao i Badelj bio je član hrvatske reprezentacije koja je 2018. osvojila srebrnu medalju na SP-u u Rusiji.

 

Komentara 1

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
23:12 21.11.2023.

Hvala i Badelju i Pivariću. Svako dobro im u životu želim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije