Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNLEY I WATFORD

Dva posljednja sastava Premier lige odigrala jednu od najdosadnijih utakmica

Premier League - Burnley v Watford
Craig Brough/REUTERS
05.02.2022.
u 21:11

Ovim bodom Watford je ipak uspio preskočiti Newcastle United, oba sastava sada imaju po 15 bodova iz 21 odigranog susreta, ali Watford ima bolju razliku pogodaka, dok je Burnley ostao posljednji s dva boda i dvije utakmice manje

U zaostaloj utakmici 17. kola engleskog nogometnog prvenstva igranoj u subotu dva posljednjeplasirana sastava Burnley i Watford su igrali 0-0.

Ovim bodom Watford je ipak uspio preskočiti Newcastle United, oba sastava sada imaju po 15 bodova iz 21 odigranog susreta, ali Watford ima bolju razliku pogodaka, dok je Burnley ostao posljednji s dva boda i dvije utakmice manje.

Na čelu je Manchester City s 57 bodova, devet više uz utakmicu više od drugog Liverpoola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije