Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAMBRINUS LIGA

Dva pogotka Kerića u pobjedi Libereca

Nogomet
AFP
28.03.2010.
u 17:16

Treću uzastopnu utakmicu Andrej Kerić upisao se na listu strijelaca. Postigao je dva gola u nedjelju favoriziranom Jablonecu u pobjedi 4:2 svog Libereca u susretu 22. kola Gambrinus lige.

Bivši je 24-godišnji napadač vinkovačke Cibalije precizan prvi puta bio u 37. minuti utakmice prilikom čega je svoju momčad doveo u vodstvo 3:0. Prije Kerića na listu strijelaca upisali su se Nezmar (7.) i Dočkal (21.), dok je konačan rezultat postavio hrvatski napadač svojim drugim golom u 46. minuti susreta. Ukupno je tako došao do brojke od pet prvenstvenih pogodaka ove sezone. Iz igre je izašao u 53. minuti susreta, a uz dva gola zaradio je i javnu opomenu.

Oba je gola za za Jablonec postigao Lafata. Renato Kelić, 19-godišnji Vinkovčanin, odigrao je kompletnu utakmicu za pobjedničku momčad.

Liberecu je nedjeljna pobjeda bila osma ovosezonska, a trenutno se nalazi na desetom mjestu ljestvice s 27 osvojena bodova nakon nepotpunog 22. kola u češkom nogometnom prvenstvu.

Gambrinus liga, 22. kolo:

Liberec - Jablonec 4:2

Redoslijed: 1. Sparta 43 (-1), 2. Teplice 43 (-1), 3. Jablonec 41, 4. Banik Ostrava 39 (-1), 5. Plzen 39 (-1)..., 10. Liberec 27...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije