Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U SASTAVU

Duje Čop otpao za Rapid, u špici Komnen Andrić ili Bruno Petković!

21.10.2021.
u 08:40

– Znam i sustav i momčad s kojima ćemo krenuti. Pristup i stil igre nam treba biti kao u drugom poluvremenu na Rujevici, ali ipak nećemo krenuti s trojicom u zadnjoj liniji

Komnen Andrić od gotovo otpisanog igrača postao je napadač koji je jako blizu udarnoj postavi Dinama. Prošle je sezone bio na posudbi u ruskoj Ufi, na početku ove nisu na njega baš računali u prvoj momčadi, a već danas u Beču lako je moguće da će se naći u početnih 11.

– Andrić je pokazao da se na njega mora ozbiljno računati. Nakon utakmice u Rijeci on je u potpuno ravnopravnom položaju s Čopom i Petkovićem ako je on špica – rekao je trener Dinama Damir Krznar.

Ako odluči da danas protiv Rapida Bruno Petković ponovno bude ‘desetka’, jasno je da će u napadu biti Komnen Andrić. Naime, dan prije puta u Beč na treningu se ozlijedio Duje Čop, stoga je ostao u Zagrebu, a sad je jedina dvojba hoće li Petkovića ipak vratiti na središnjeg napadača, pa će Andrić ipak krenuti s klupe ili će njih dvojica napasti bečku momčad na Allianz stadionu.

– Znam i sustav i momčad s kojima ćemo krenuti. Pristup i stil igre nam treba biti kao u drugom poluvremenu na Rujevici, ali ipak nećemo krenuti s trojicom u zadnjoj liniji kao što smo igrali u tih uspješnih 45 minuta protiv Rijeke – kazao je Krznar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije