Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debitirao u ligi
Povratak na članak

Duje Čop: Ne bojim se jer znam da sam dovoljno dobar za Primeru!

– Ustajanje je uvijek u osam sati. Svaki dan idemo na razna mjerenja, testiranja, vaganje... Svaki se detalj analizira i provjerava, pa i to koliko se koji igrač brzo oporavlja od napora.

Komentari 3

DU
Deleted user
09:18 22.08.2015.

Čop u pravu si dovoljno si dobar za Španjolsku,ali nikada nećeš biti dovoljno dobar za Atmosferliju iz Splita.

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:33 22.08.2015.

Igrač Dinama može igrati gdje želi, igrač hajduga može u pustinju, u državu gdje jedu mačke i pse ili u državu gdje su tovari glavno prijevozno sredstvo.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
14:58 22.08.2015.

bogme bi nam cop i sad dobro dosal, protiv onih albanaca bi utrpal bar 3 komada…on je podcjenjen, puno ga ljudi stalno pljuje, al decko trpa gdi got igra tak da vjerujem da ce nastavit i u malagi - puno srece duje i hvala na ona 43 gola u 67 nastupa u plavom dresu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.