Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seli na čizmu

Duje Čop danas potpisuje za Cagliari, Dinamu 4 milijuna eura?

Duje Čop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
09.01.2015.
u 08:54

Pregovori između predstavnika Dinama i Cagliarija trajali su u velikoj tajnosti nekoliko dana

Duje Čop karijeru bi trebao nastaviti u Italiji. Točnije, u redovima Cagliarija na čijoj klupi sjedi legendarni Gianfranco Zola, piše Goal. Pregovori između predstavnika Dinama i Cagliarija trajali su u velikoj tajnosti nekoliko dana, a čini se kako su uspješno zaključeni u noći s četvrtka na petak.

Gotovo svi renomirani talijanski mediji oglasili su se poslije ponoći i potvrdili kako će Duje Čop već danas postati novi napadač Cagliarija. Momčad Gianfranca Zole nalazi se na kritičnoj 18. poziciji na prvenstvenoj ljestvici.

Talijanski mediji navode kako je cjelokupni transfer već riješen te kako će se napadač Dinama tijekom današnjeg dana zaputiti na Sardiniju gdje će prvo obaviti liječničke preglede, a zatim potpisati višegodišnji ugovor. Dinamo će za transfer Čopa uprihoditi 4 milijuna eura!

>>U tjedan dana napali Čopa i Jeličića: Bilo je malo prepucavanja

Komentara 22

PE
pekec
10:25 09.01.2015.

Duje nekad si nam zivce pojel ali bio si uporan u Dinamo i dao koliko mores ,kad su te dalmosi kao izdajnicu prozvali nije ti bilo lako doma doc u Dalmaciju .Nadam se da imas i ti barem milijuncek od transfera i sretno

Avatar jebb
jebb
11:57 09.01.2015.

Da je ostao u Hajduku, Brbic bi ga "utopio" za 400000 eura.

LU
lukateli1
11:48 09.01.2015.

Hocemo smjenu mamica i Sukera! Ko je ovo odobrio? Mamic opet krade od Hajduka! Mamic je kriv! I Suker! I HNS! I svo troje! I slus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije