Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA BRAZIL
Povratak na članak

Dudu natpisom na majici pozvao na mir u Riju

“Paz na Villa Kennedy – RJ”, pisalo je tiskanim slovima na bijeloj podmajici koju je Eduardo da Silva pokazao kamerama nakon drugog Arsenalova gola kod Wolverhamptona.

Komentari 5

LA
Lass
17:05 08.11.2009.

ljudina!

VL
GA
garincha
20:58 08.11.2009.

mr.col1,zasto bi kanuteu trebalo zabraniti da daozivotno igra nogomet?Je li zato sto takodje ukazuje na nasilje u Palestini ili zato sto je presao na islam?Osobno sam kontra mijesanja politike i sporta ali izgleda da je i to danas nemoguce.

VL
MA
Markoc
14:39 08.11.2009.

Bravo Eduardo,da nisi to napravio vjerojatno nikad nebi ni saznao šta se događa u tom dijelu svijeta.

VL
OB
-obrisani-
16:54 08.11.2009.

Kada je Kanoute u susretu španjolskog Kupa protiv Deportiva (2:1) postigao drugi pogodak za Sevillu i proslavio ga podizanjem dresa ispod kojeg je bila majica s natpisom \"Palestina\" na nekoliko jezika. Kanoute je odmah dobio žuti karton, a kasnije ii novcano kanjen iako sam tekst nije pozivao na nasilje... kao sto se vidjelo Eduardo nije dobio zuti karton a cisto sumljam da ce biti i novcano kaznjen... Jos da dodam da je Kanoute rođen u Francuskoj i da je prešao je na islam prije nekoliko godina... Nakon dolaska u Sevillu dugo je vremena iz vjerskih razloga odbijao nositi reklamu kockarnice na klupskoj majici. Međutim, nakon silnog pritiska sponzora na upravu Seville, pristao je na reklamu, ali uz uvjet da novac zarađen od reklame ide u fond jedne islamske humanitarne organizacije... bravoo Kanoute ...(da je vise tako moralnih igraca)

VL
MC
mr.col1
18:41 08.11.2009.

kanoutu bi trebala dozivotna zabrana igrana nogometa..babylon glupi kretenu sta radis na hrvatskoj stranici,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.