Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL u blatu
Povratak na članak

Drugi postavljaju senzore i dovode stručnjake, a naš nogomet će ostati u kaljuži

I da HNS pokloni svim prvoligašima nove travnjake, pitanje je kako bi ih u besparici naši klubovi održavali. Dakle, teško ćemo uskoro iz blata izvaditi loptu.

Komentari 3

DE
derin
20:33 19.09.2017.

Janica kostelic( sedam razreda osnovne) kaže na televiziji da su joj nogometni stadioni(Maksimir) prioritet , nakon priloga o razrusenoj školi u Vukovaru. Sramite se i Janice i Plenkovicu. Narod stenje od siromaštva, velikih poreza i nameta, a vi sramoti mamicu želite graditi stadion, pored stotine milijuna od transfera i grada Zagreba. Imati ćete bome referendum. Btw u Italiji ako na dan utakmice pada velika kiša pokriju teren s dvije cerade kao u Wimbledonu i riješena stvar.

VL
KI
kiselikupus
22:19 19.09.2017.

pa 500 000 kn po klubu, za 8 stadiona (Lokomotiva i Rudes igraju na istom, a Rijeka je svoj napravila) pa ima Suker para za to bar pola od toga

VL
Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
20:37 19.09.2017.

Balkanska kaljuža nije samo na balkanskim nogometnim stadionima nego pre vsega u glavama zabačene balkanske raje koja sanja da je svoja na svome kada uz Boga I domoljublje kopa po kontejneru..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.