Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA SITUACIJA

Drugi poraz Hrvatske do 17 godina. Jarnijevi izabranici pred ispadanjem s Eura

Slavonski Brod: Hrvatska U-18 igra dvije prijateljske utakmice s BiH
Ivica Galovic/PIXSELL
21.05.2023.
u 19:37

Švicarci su drugom pobjedom u skupini osigurali plasman u četvrtfinale, dok je odabranicima izbornika Roberta Jarnija ostala tek teorija

U susretu 2. kola D skupine Europskog nogometnog U-17 prvenstva, hrvatska reprezentacija je u Debrecenu izgubila od Švicarske sa 1-2 upisavši i drugi poraz. Nakon što je na startu turnira izgubila od Engleske sa 0-1, mlada hrvatska reprezentacije je u dvoboju drugog kola upisala poraz od Švicarske sa 1-2.

Švicarci su drugom pobjedom u skupini osigurali plasman u četvrtfinale, dok je odabranicima izbornika Roberta Jarnija ostala tek teorija. Kako bi Hrvatska ostala u igri za prolaz, Nizozemska večeras mora pobijediti Englesku, a potom u zadnjem kolu i Švicarci moraju slaviti protiv Engleza, dok hrvatska vrsta mora slaviti protiv "oranja".

GALERIJA Goal: Vatreni je pušio i pio svaki dan. Spasila ga je supruga

Slavonski Brod: Hrvatska U-18 igra dvije prijateljske utakmice s BiH
1/5

Švicarci su u Debrecenu bolje otvorili dvoboj i poveli već u devetoj minuti pogotkom Demira Xhemalije, no Hrvatska je izjednačila u 32. minuti sjajnim pogotkom Sergeja Levaka.Mladi "Vatreni" su u samoj završnici prvog dijela mogli okrenuti rezultat, Leon Lalić je izveo slobodni udarac s desne strane, a Marko Zebić pucao glavom, no švicarski vratar je bio siguran.

VEZANI ČLANCI:

Trenutak odluke dogodio se u 83. minuti kada je Marvin Alakomen pogodio za 2-1. Xhemalija je nakon gola ubilježio i asistenciju. Ubacio je u kazneni prostor gdje se najbolje snašao stoper Akahomen i glavom pogodio za novo vodstvo Švicaraca.

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Nizozemska i Engleska

Komentara 2

DE
Dezider
10:07 22.05.2023.

Robert Jarni, kao trener i izbornik, daleko je od igračkih uspjeha.

KR
kruni
20:21 21.05.2023.

Ajde gledao sam Utakmicu, sramotna igra samo nabijanje naprijed, nema više od dva dodavanja, duel igra nikakva, ma nisu ni zaslužili pobjedu ili neriješeno.🤷‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije