Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNA IZJAVA

Drugi čovjek Primere: Utakmice u Španjolskoj se namještaju!

real vs barcelona (1)
Reuters
16.01.2013.
u 11:30

Javier Tebas iznio je nevjerojatnu tvrdnju koja bi, ako je istinita, mogla izazvati najveći skandal u povijesti nogometa

Potpredsjednik španjolske nogometne lige Javier Tebas šokirao je javnost izjavom kako se tamo namještaju utakmice. Ako je suditi prema njegovim riječima, i Primeru bi mogao zadesiti skandal kao što je u Italiji bio Calciopoli.

– Utakmice u Primeri namještaju se i varalice se moraju otkriti, no nažalost ne mogu ništa dokazati. No, ne mogu ni isključiti da se neće dogoditi isti skandal poput onog u Italiji – rekao je Tebas.

Njegove riječi i njihova pozadina tek će biti istraženi, no nema sumnje kako bi, ako se potvrdi da su istinite, razmjer skandala bio još i veći nego u Serie A.

Komentara 3

DU
Deleted user
12:59 16.01.2013.

"Utakmice u Primeri namještaju se i varalice se moraju otkriti, no nažalost ne mogu ništa dokazati." Super izjava.

BU
Bubra
13:05 16.01.2013.

A gdje se ne namjestaju utakmice? Moze bit jedino jos na Marsu:)

GU
Gustavo
15:48 16.01.2013.

Jasno da ne može dokazati kad nema danas metoda za to, nekada nije palo nikome namještat jer se prvo išlo u zatvor a poslije se dokazivalo, ma sve se naopako radi danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije