Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Brisbane

Druga pobjeda za Henin

Justine Henin
AFP
06.01.2010.
u 14:13

Belgijska tenisačica Justine Henin nastavlja uspješan povratak tenisu, pa se tako plasirala u treće kolo aktualnog WTA turnira u Brisbaneu.

Podsjetimo da je u 1. kolu Henin (nakon 20 mjeseci pauze) pobijedila drugu nositeljicu turnira, Ruskinju Nadeždu Petrovu 7-5, 7-5, a u drugom je bila uspješna protiv Kazahstanke Sesil Karatančeve pobijedivši je 6-4, 6-3.

Karatančeva je do glavnog turnira došla putem kvalifikacija, a na aktualnoj WTA ljestvici se nalazi na 132. mjestu.

Tijekom meča koji je trajao 77 minuta nije sve lako išlo za Henin, a u nešto većim problemima se našla početkom drugog seta kada je gubila 2-0. No, brzo je vratila izgubljeni break i potom ipak izbjegla neugodnosti konačnom pobjedom 6-4, 6-3.

Henin je u meču čak šest puta oduzimala servis suparnici, dok je Kazahstanka savršeno koristila svoje break šanse (tri od tri).

U sljedećem kolu će Henin igrati Mađarice Melinde Czink, inače sedme nositeljice na turniru. Protiv velike suparnice Kim Clijsters bi Henin mogla igrati tek u finalu.

WTA Brisbane, 2. kolo:

Henin - Karatančeva 6-4, 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije