Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Zagrebu
Povratak na članak

Dražen Medić udario svog igrača Celiščaka?

Navodno ga je predsjednik kluba udario u svom uredu, zbog čega je Vedran završio kod liječnika i psihijatra

Komentari 7

GA
gary1
20:51 29.12.2011.

pod hitno raspustiti HNS i nogomet proglasiti amaterskim sportom

VL
JM
ja-ma
23:23 29.12.2011.

\"A verzija koja je došla do medija je da je Medić prije Božića pozvao Celiščaka u svoj ured na razgovor. Vedran, koji živi u Koprivnici, nazvao je HNS da se savjetuje što činiti, i rečeno mu je da samo zatraži pismeno sve što Medić bude tražio od njega\". _____________________________________ Mislim da ovoga puta nemate razloga pljuvati po HNS-u.

VL
OB
-obrisani-
07:21 30.12.2011.

Dražen Medić udario svog igrača Celiščaka jer je taj tvrdio da su oni štovatelji koji prate grupu Bee Gees domoljubniji i više \"Pravi\" od navijača grupe Thompson koja je inače među kulturnima i europskima zabranjena?

VL
SE
senior
10:04 30.12.2011.

Baš me interesira da je Zdravko Mamić tako nešto napravio kako bi reagirali novinari ali redovni komentatori članaka o Mamiću i Dinamu. Ovaj članak su do sada komentirale četiri osobe, da je spomenut Mamić zlonamjernih komentara bi bilo na stotine.. Ne znam zašto Mamića i Dinamo ne vole, vjerojatno se radi o jedu, jalu, zavisti i mržnji koja dolazi od glupih i nesposobni da bilo što dobro naprave i smisle. Doduše i Dinamo i Mamić će preživjeti njihov jed, jal zavist i mržnju jer ni po pitanju \"tjeranja\" Mamića nisu pametniji.

VL
MI
milton
18:21 30.12.2011.

Klub nikakav, takav Predsjednik a igrač također.

VL
SA
santos008
19:22 30.12.2011.

Bolje je kod Mamica, kad te tuce,nego kad te ovaj miluje.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
21:42 30.12.2011.

Bilo bi mi posebno drago da šupi mog sina, sigurno mu nikad više palo tako nešto to na glavu. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.