Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽEN MEDIĆ:

Žrtve su u našoj ligi uvijek iste, ono protiv Dinama je čista krađa

Dražen Medić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
09.03.2015.
u 12:15

Medić se čudi kako je moguće da otvoreni start sa dvije noge, pri kojem je Dini Bevabu gotovo slomljena noga, suci ne sankcioniraju

Ogorčeni su u Zagrebellu nakon gradskog derbija s Dinamom. Plavi su pobijedili sa 2:0, no zagrebaši smatraju da su suci čudnim kriterijem pogurali Dinamo prema pobjedi. Zagrebov trener-predsjednik Dražen Medić jučer je gostovao u emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji urednika i voditelja Ante Breke. Medić je dojma kao da se jedva čekalo da Zagreb posrne kao u susretima protiv Lokomotive i Osijeka u kojima su u Kranjčevićevoj primili deset pogodaka.

- Kada sam bio u godinama u kojima su moji igrači sada, deset ljudi bi vam pomoglo kada biste pali na cesti. Danas svi okreću glavu i jedva čekaju vaš posrtaj da bi se time nasladili i liječili svoje frustracije.

Osvrnuo se Medić najprije na sraz s Osijekom u kojem je njegov igrač Dino Bevab teško ozlijeđen nakon brutalnog starta protivničkog igrača.

- Kako je moguće da nitko ne registrira takav start s dvije noge otvorenih đonova? Doživio sam šok kada sam to vidio. Pa "ubio" je čovjeka. Uoči drugog dijela su me zvali na mobitel i rekli da se u roku od jedne minute moramo odlučiti na operaciju jer postoji mogućnost da mu otpadne noga - prepričavao je Medić zastrašujuće detalje.

- To se sve jasno vidi. A nitko ne reagira, suci, protivnički trener i igrači, disciplinski sudac... Pa kako je to moguće!? Smatramo da suci nisu u pravu. Za ovakve stvari suce napadaju u Engleskoj, Italiji, Francuskoj... Stalno nešto radimo u rukavicama da se ne zamjerimo nekome. Pa kome da se ne zamjerimo!? Tko je taj koji ima pravo ugrožavati mlade sportaše iz tjedna u tjedan? - pita se Medić.

Vratio se na utakmicu s Dinamom i sudačke previde. Potvrdio je da se nakon susreta susreo s pomoćnim sucem Sašom Fegešom.

- Mogao bih vam nabrojiti 15 situacija u kojima su nas oštetili. Kada imate kontinuitet takvih događaja, onda se stvara sumnja da je to namjerno. Pitao sam ga kako je mogao dosuditi zaleđe koje nije postojalo. Rekao je da nije vidio. Više puta smo bili onemogućeni da se približimo Dinamu igrom. Pitam se u kakvom mi to sustavu živimo i djelujemo. To je kulturocid s dalekosežnim posljedicama za društvo. To je svjesna krađa uvijek na štetu nekih, a nikada na štetu jednog - jasna je Medićeva aluzija.

>>Dražen Medić ružnim psovkama napao suca koji je oštetio Zagreb protiv Dinama

Komentara 6

BU
budagigo
13:58 09.03.2015.

Mediču i ti visiš na klupi ,a nisi trener.kradeš kruh trenerima.bolje čkomi jer ako nekome hns gleda kroz prste to si ti.

Avatar mg940
mg940
12:20 09.03.2015.

Dinamo prvak i gotovo

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
00:33 10.03.2015.

ha ha briga nakupca za vaše priče, on u rukama ima sve od pantovčaka ,policije, dorh-a, uskoka, markova trga do ustavnog suda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije