Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRANJČEVIĆEVA

Dražen Medić fizički se obračunao s huliganom, razbijali i ulazna vrata

\'Sport Zagreb  Hrvatska 14.06..2009. Drazen Medic predsjednik nogometnog kluba Zagreb koji se kandidirao za predsjednika udruge prvoligasa HNL-a na nogometnom centaru NK Zagreba u Veslackoj ulici. Ph
Anto Magzan/PIXSELL
16.10.2010.
u 17:19

Zagrebov predsjednik Medić poslije poraza od Karlovca (1:2) našao se u sukobu s huliganima koji su se nakon izgreda razbježali.

Zagrebov poraz od Karlovca u Kranjčevićevoj ulici imao je ružan epilog. Predsjednik Zagreba Dražen Medić fizički se obračunao s jednim od huligana koji su isprovocirali sukob.

– Recite svima da je čovjek trčao prema meni i psovao mi majku, rekao je Medić. O Bijelim anđelima, skupini koju se sve ove godine smatralo najumjerenijom, od jučer se može govoriti i u huliganskom kontekstu. Nakon utakmice čak su kamenom razbili staklo na glavnim ulaznim vratima u Kranjčevićevoj ulici. Nakon što je intervenirala policija, izgrednici su se razbježali. Cijeli susret pogrdnim su povicima tražili Medićevu ostavku. Da stvar bude apsurdnija, Bijeli anđeli tijekom utakmice na tribinama su dijelili letke kojima su promovirali svoju borbu protiv rasizma i nasilja.

– Ta vrsta animoziteta te skupine prema predsjedniku i upravi kluba traje već dulje. Koriste svaku priliku za uvrede – istaknuo je Zagrebov glasnogovornik Zlatko Abramović.

Prosvjed je u subotu održan u Zagrebovu trening-kampu u Veslačkoj ulici, gdje se okupilo dvadesetak osoba i nekoliko novinara, ali utakmica Intera i Zagreba bila je otkazana.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Časna seka
Časna seka
18:23 16.10.2010.

Hmda, kamena glava kao na bisti cara Trajana.

NJ
njec
20:29 16.10.2010.

Ovaj novinar širi takvu dezinformaciju da to STVARNO VIŠE NIJE NORMALNO!!! Gospodine Jankoviću - VI zaboravljte da je Dražen Medić UDARIO navijača, koji je bio u verbalnom sukobu sa njime! A onda kada se navijačima nije dopustilo da dođu do novinara i da im prepričaju što se dogodilo - u tom trenutku dok je zaštitar silom micao navijače, u općem metežu je i razbijeno staklo. Bijeli Anđeli nisu nikakvi huligani, već NAVIJAČI koji su STVARNO NEZADOVOLJNI sa kretenom Draženom Medićem, općenito zbog štete koju je on prouzročio vođenjem kluba, a sada pogotovo zato što nije imao pravo napasti navijača fizički. A o BIjelim Anđelima najviše govori ta činjenica da se nisu htjeli spuštat na primitivnu razinu Dražena Medića, jer da su htjeli se spuštat na tu razinu - ne bi nehotice razbili staklo, već bi razbili njega.

VO
vojvo
08:42 17.10.2010.

gospon novinar ovdje je jedini hulugan bio ova budala od mediča , očito se previše druži sa štimcem pa je pokupio njegove manire . možda se nada da če štimac pbjediti markoviča pa da če onda to postati jedna normala na našim utakmicama , jer se dobro zna kakva mjerila ima ona idividua od štimca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije