Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA VL PROGOVARA TOMISLAV ZORIĆ
Povratak na članak

'Dražen je prije Bobana najavio raspad Jugoslavije. Ali na jedno pitanje o njemu nikad neću odgovoriti'

'Trenirao je s curama, šutirao po 500 puta svakog jutra. On je bio čudesan. Imao je devet godina kada sam ga prvi put vidio...', za specijal Večernjeg lista o Draženu Petroviću ekskluzivno progovara čovjek koji je prvi Draženu dao ključeve dvorane na Baldekinu.

Komentari 3

CO
coska
18:10 22.10.2023.

80 i neke, na Dif-u u Zg, repka trenira nekoliko nas na tribini velike dvorane. Trening završava svi odlaze on ostaje i puca trice. Sam ostajem na tribini a on sam dolje gađa 9 od 10…ili bolje reći 99 od 100, i tako par sati. Šutim i gledam, on puca…primjetio me, lagani smješak i nastavak trica…to su bili posebni trenuci (za mene), čudna konekcija. Kad je poginuo nikad više nisam gledao košarku, umrla je zajedno s njim.😔 Život leti kapetane

VL
CO
coska
19:37 22.10.2023.

Je iz Papige😀 Soler? Sorry lampica se ne pali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.