Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smjena na klupi

Dražen Besek na klupi Zagreba naslijedio Ciprića

Dražen Besek
Marko Jurinec
27.03.2012.
u 18:28

Dražen Besek prošle je sezone trenirao kineski Shanghai Shenhua kojem je sačuvao prvoligaški status

Gordan Ciprić više nije trener Zagreba. Na klupi pjesnika naslijedit će ga Dražen Besek.

To je već treća trenerska smjena ove sezone u Zagrebu. Čelništvo kluba očito je bilo nezadovoljno učinkom stručnog stožera kojim su upravljali Ciprić i Fabijan Komljenović. Dražen Besek prošle je sezone trenirao kineski Shanghai Shenhua kojem je sačuvao prvoligaški status. Na klupi je naslijedio Miroslava Blaževića. No, ondje mu nisu produljili ugovor, nego su doveli Francuza Jeana Tiganu. Besek je sa Zagrebom sklopio ugovor do kraja sezone, a pomoćnik će mu biti Nikola Jaroš.

Besek je u HNL-u također trenirao Varteks (2002./2003 i 2007./2009.) te Slaven Belupo (2001./2002.), a u Dinamu je igrao od 1985. do 1991. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije