Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA GERLANDU

Drastični potezi u Lyonu: Bijesni trener zaključao je Lovrena i suigrače u svlačionicu

Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
1/6
25.10.2023.
u 09:56

Francuski mediji prenose drastičan potez kojim je jučer želio otkriti tko stvara nemir i u javnost pušta informacije koje bi trebale ostati u svlačionici. Detalje je otkrio bivši igrač PSG-a i nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen.

Slavni francuski klub Lyon daleko je od slavnih dana, katastrofalno su ušli u novu sezonu Ligue 1 te nakon devet kola imaju tek tri remija i čak poraza. U momčadi vlada loša atmosfera pa trener Fabio Grosso traži način kako okrenuti situaciju i izazvati pozitivan šok u momčadi.

GALERIJA Lovrenu i Modriću sudit će se u Zagrebu umjesto u Osijeku

1/4

Francuski mediji prenose drastičan potez kojim je jučer želio otkriti tko stvara nemir i u javnost pušta informacije koje bi trebale ostati u svlačionici. Detalje je otkrio bivši igrač PSG-a i nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen.

Rothen kaže  da mu je jedan igrač Lyona rekao da je Grosso 'jedan od najgorih trenera kojih je imao' te da je 'udaljio igrače jedne od drugih'. Talijanski stručnjak je poludio nakon tih vijesti te se odlučio na drastičan potez kako bi saznao tko je to rekao.

VEZANI ČLANCI:

Sebe i igrače zaključao je u svlačionicu na početku treninga i inzistirao je na tome da se javi 'krivac'. Međutim, nitko od igrača nije želio priznati da je on taj koji daje informacije medijima pa je Grosso nakon toga otkazao trening. 

Komentara 3

SS
sokac sa drave
10:55 25.10.2023.

Pod hitno zamoliti Lovrena i Rakitica da pomognu u zadnje dvije utakmice i eventualni baraz inace se necemo kvalificirati u njemacku.Ovo sad sa Sutalom,Gvardijolom,Barisicem i Stanisicem nema koristi sve je to druga liga istok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije