Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Draper u prvoj, a Wright u najboljoj drugoj petorki sezone

\'16.01.2011., Sutinska vrela, Zagreb - Kosarkaska utakmica 17. kola NLB lige izmedju KK Cedevita i KK Partizan. Dontaye Draper.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
06.04.2011.
u 16:17

Nakon što je Aco Petrović proglašen najboljim trenerom sezone u Eurokupu, ured Eurolige nastavio je nagrađivati cedevitaše.

Prvi razigravač Amerikanac Dontaye Draper izabran je u prvu petorku sezone, a njegov sunarodnjak Bracey Wright u drugu petorku dosadašnjeg dijela natjecanja.

Zajedno s Draperom u prvih pet još su i branič Layday (Uniks), krila Smith (Benetton) i Kirksay (Sevilla) te centar Lampe (Uniks).

Komentara 1

GU
Gustavo
11:02 07.04.2011.

Domagoj Draper, naše gore list.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije