Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Draper najbolji igrač Eurokupa!

\'01.02.2011. Zagreb, Hrvatska - Kosarkaska utakmica 3. kola Eurocup-a izmedju KK Cedevita i KK Gran Canaria. Dontaye Draper. Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/PIXSELL
07.04.2011.
u 11:49

Cedevitina razigravača Dontayea Drapera ured Eurolige proglasio je najboljim igračem sezone u Eurokupu!

Nakon izbora Ace Petrovića za najboljeg trenera Eurokupa, pa izbora Drapera u prvu, a Wrighta u drugu petorku natjecanja, danas je Eurokup izabrao i najboljeg igrača natjecanja, a to je ove sezone prema mišljenju stručnjaka, uvjerljivo Dontaye
Draper.

Uz slične pohvale kao i za Petrovića, kod DD-ja su se i poklopile suhe statističke brojke. One kažu da je budući hrvatski reprezentativac igrač s najvećom valorizacijom u Eurokupu, da je uvjerljivo najbolji asistent, treći kradljivac lopti i četvrti strijelac natjecanja.

- Mislim da je to super, najveće ostvarenje moje karijere do sada. Zahvaljujem i treneru, cijeloj momčadi, vodstvu kluba što su mi ovdje omogućili najugodniji boravak. To je razlog što igram dobro ove godine, jer osjećam se kao kod kuće. To je važno, to je najvažnije za mene. Plasman u Final four je veliki rezultat za klub, za ljude koji su tu od početka. Jako sam sretan i zbog njih. To je ipak veliko ostvarenje, u europskim razmjerima, koje nitko nije mogao niti sanjati. Htjeli smo biti dio natjecanja, ići polako, ali uspjeli smo sve šokirati - rekao je Draper.

''Glavna je i neprikosnovena zvijezda kluba'', stoji na stranicama Eurokupa.

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Travno221
18:15 07.04.2011.

Nije mi jasno tko je napisao ovaj tekst. Netko iz Večernjeg lista ili netko iz Cedevite. U svakom slučaju radi se o sjajnom primjeru neovisnog novinarstva Večernjakova tipa. Sad mi je jasno zašto su svi oni pošteni novinari u štrajku. Hvala Bogu da u Hrvatskoj ima ljudi koji žele biti novinari a ne podanici međunarodnih korporacija (da ne kažem strani plaćenici).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije