Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ

Drama u osvajaču Europske lige. Cijela momčad stavljena na transfer listu, odlazi sjajni Hrvat?

Europa League - Final - Sevilla v AS Roma
Annegret Hilse/REUTERS
01.07.2023.
u 11:08

Europski gigant našao se u neočekivanim problemima pa bi stoga mogao rasprodati većinu glavnih igrača

Španjolski velikan Sevilla nedavno je osvojio sedmi naslov pobjednika Europske lige i igrat će Ligu prvaka iduće sezone, ali vrlo je upitno u kojem sastavu jer se nalaze u velikim problemima. Naime, kako piše španjolska Marca, Sevilla se nalazi u ogromnim dugovima koji dosežu do 90 milijuna eura i cijela momčad je stavljena na prodaju. 

Tako bi Andaluziju mogao napustiti i bivši vatreni Ivan Rakitić koji je izjavio kako je prezadovoljan u momčadi i nema namjeru otići u neki drugi klub. Prije tri godine se vratio u Sevillu i odmah dobio dokapetansku vrpcu u odsutnosti Jesusa Navasa, ali ovakva situacija mogla bi promijeniti njegove planove. 

Otočki mediji pišu kako su za Rakitić zainteresirani neki engleski prvoligaši i turski Bešiktaš unatoč tome što ima 35 godina, a osim njega klub bi mogli napustiti glavni igrači poput Lucasa Ocamposa, sjajnog vratara Bonoua te marokanskog napadača En Nesyrija. 

VEZANI ČLANCI:

Španjolski mediji pišu kako je situacija na Sanchez Pizjuanu već duže vremena dosta loša te da je to najveći razlog što je Sevillu napustio dugogodišnji sportski direktor Monchi koji je radio bezbroj vrhunskih transfera. 

 

Komentara 1

KL
K.Lukas
12:42 01.07.2023.

Ovako će za koju godinu završiti i Dinamo. Nema tu nikoga sposobnog za kontinuitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije