Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KISIKA

Drama na letu, nogometaši pali u nesvijest! Izbornik: Svi smo mogli biti mrtvi!

Twitter
11.01.2024.
u 18:49

Utvrđeno je da u zrakoplovu nije dobro radio sustav opskrbe kabine kisikom

Nogometaši Gambije krenuli su avionom za Obalu Bjelokosti, u kojoj će od sljedećeg tjedna sudjelovati na Afričkom kupu nacija, ali doživjeli su pravu dramu u letu.

Naime, samo devet minuta nakon polijetanja iz glavnoga grada nekoliko igrača i ostalih putnika naglo je zaspalo, a neki su izgubili svijest. Nastala je panika među putnicima, a pilot je pravodobno reagirao i sve spasio. Okrenuo je avion i vrati na pistu jer je shvatio da u zrakoplovu nema dovoljno kisika i da putnici gube svijest jer ne mogu normalno disati. 

Utvrđeno je da u zrakoplovu nije dobro radio sustav opskrbe kabine kisikom, a u zraku je bila opasna količina kobnog ugljikovog dioksida. Dodajmo da je među igračima Gambije bio je i bivši Hajdukov igrač Hamza Barry.

 

 

- Svi smo mogli biti mrtvi. Jako brzo smo zaspali, a neki se nisu probudili ni nakon što smo sletjeli. Da smo na ovom letu bili pola sata, svi bismo danas bili mrtvi. Ovo je nedopustivo- rekao je za nizozemsku televiziju izbornik Tom Saintfiet. 

Nitko od igrača nije imao posljedice i svi su se na kraju probudili iako su bili u šoku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije