Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU

Dragovoljci poručuju: Protiv Hajduka idemo po tri boda

Dragovoljac - Istra (1)
Jurica Galoic/PIXSELL
02.08.2013.
u 18:39

– U Split idemo po tri boda, ne bismo bili nezadovoljni ni s osvojenim bodom, a napravit ćemo sve kako bismo ovo gostovanje prošli uspješno – rekao je Ganjto.

Hrvatski dragovoljac u nedjelju u četvrtom kolu MAXTv Prve lige gostuje kod Hajduka. Susret je najavio trener crnih Krešimir Ganjto.

– Izuzetna nam je čast što ćemo igrati protiv Hajduka, ali i što ćemo imati prilike pokazati ono što znamo i možemo. Očekujem dobru utakmicu. U prva tri kola nije nas pratio rezultat jer se prije svega igra radi bodova, ali možemo biti zadovoljni onim što smo pokazali. U Split idemo po tri boda, ne bismo bili nezadovoljni ni s osvojenim bodom, a napravit ćemo sve kako bismo ovo gostovanje prošli uspješno.

U redovima Hrvatskog dragovoljca igra i jedan igrač koji je dio karijere proveo na Poljudu. Riječ je o Kreši Ljubičiću koji je službeno još uvijek pod ugovorom s Hajdukom, a u Sigetu je na posudbi.

– Mislim kako je Hajduk na Poljudu favorit protiv bilo koje momčadi pa je tako i protiv nas apsolutni favorit. Oni će igrati isto, kako i protiv Dinama, tako i protiv Hrvatskog dragovoljca. Šteta je što imamo samo jedan bod, no jednom će nam se naš trud i rad isplatiti i ako treba, zašto to ne bi baš bilo sada u Splitu.

Kapetan Hrvatskog dragovoljca Ivan Čović dosadašnji dio sezone branio je na vrhunskoj razini. Izjavio je da su utakmice poput ove koja slijedi u nedjelju upravo poput onih zbog kojih je i počeo igrati nogomet te je nadodao:

– Hajduk je odigrao tešku europsku utakmicu, sigurno je da su umorni i da je poraz ostavio traga. Mi svaku utakmicu idemo na tri boda, a tako će biti i na Poljudu. Sigurno je da ćemo imati svoje prilike, baš kao i na prethodnim utakmicama. Možda nam se i protiv Hajduka otvori takva mogućnost.

Spomenimo i kako je predsjednik Hrvatskog dragovoljca Ivica Perković pozvao sve navijače Crnih, kao i sve hrvatske branitelje da dođu u nedjelju na Poljud i uživaju u istinskom spektaklu. Kaže da crni dolaze u prijateljskom okruženju te je pozvao na fer i korektno navijanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije