Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI MORAJU REAGIRATI

Doznajemo detalje: Brekalo se zbog Dinama odrekao 70.000 € mjesečno, ali nastale su nove okolnosti

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
24.01.2024.
u 09:56

Josip Brekalo pristao je doći u Dinamo za sto tisuća eura mjesečno, a u Fiorentini ima 170.000 mjesečno. Odrekao se i eventualne nagrade za osvajanje naslova prvaka, sve u korist Fiorentine, da ga pusti u Dinamo.

Fiorentina je poslala Dinamu svu dokumentaciju za Josipa Brekala i Dinamo bi danas trebao objaviti da nogometaš dolazi na posudbu do kraja sezone. Trebao bi – jer nastale su nove okolnosti nakon poraza od Lokomotive, možda je Dinamu u ovom trenutku važnije riješiti pitanje trenera.

Josip Brekalo pristao je doći u Dinamo za sto tisuća eura mjesečno, a u Fiorentini ima 170.000 mjesečno. Odrekao se i eventualne nagrade za osvajanje naslova prvaka, sve u korist Fiorentine, da ga pusti u Dinamo.  

Fiorentina čeka Dinamov potez, da Dinamo registrira Brekala, kako bi mogla registrirati novoga igrača na toj poziciji. Bude li Dinamo čekao, može se dogoditi da Fiorentina ne pusti Brekala u Dinamo. Dakle, sada je sve na Dinamu.

Brekalo je ove sezone za Fiorentinu upisao 18 nastupa uz jedan postignut pogodak, no što je sezona dalje odmicala, to je sve više sjedio na klupi. Nije nevažno ni to što bi Brekalova supruga Dominika trebala bi roditi u lipnju i Josip bi se rado vratio u rodni Zagreb

 
Ključne riječi

Komentara 11

EJ
ejStef
11:02 24.01.2024.

Ne znam što će im. Ideja ove uprave je stvoriti klub za sredinu ljestvice, gdje će uspjeh biti plasman u Europu u kvalifikacije za KL. Stvarno mogu sve rasprodati, sjesti u svoje fotelje i dalje si međusobno dijeliti novac... Naslov prvaka se više ne može niti sanjati, a u Europi se vraćamo na status kante za napucavanje.

MA
majeltomoguce
10:17 24.01.2024.

Iz greške u grešku Dinamo! Dakle sa će Brekalo biti igrač sa najvećom plaćom u Dinamu! Kako će na to gledati Ademi, Petković i ekipa koja je tu već dugo??? Nemiri i nezadovoljstvo u svlačionici uskoro!

FA
FANON
10:29 24.01.2024.

Svi nezadovoljni marš iz kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije