Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIRKUS U HNS-U

Dopis Fife i Uefe poraz je Štimčeve pravne službe

Igor Štimac (1)
Tomislav Miletić/Pixsell
19.02.2011.
u 21:07

Sporni riječki zastupnik Miculinić doći će i glasovati, matični će ga županijski savez kazniti, a onda će se dokazivati je li njegov glas valjan ili nije...

U Štimčevu taboru nisu nimalo uzbuđeni dopisom iz Uefe i Fife, kojim se oduzima legitimitet današnjoj Skupštini u Westinu. Iako se čini da je to poraz Štimčeve pravne službe, izvanredna će se skupština, naravno, održati, premda u Fifinom dopisu stoji da je Marković u zakonskom roku sazvao Skupštinu za 19. travnja.

Uljan šokiran

- Marković i njegovi ljudi najprije su potpuno ignorirali legitiman zahtjev za izvanrednom Skupštinom, koji su potpisala 23 delegata, a u drugoj fazi su ipak odlučili poduzeti određene korake. Tako je Marković doista unutar 30 dana od našega zahtjeva sazvao Skupštinu, ali - redovnu, a ne hitnu izvanrednu Skupštinu kako su to zahtijevala 23 delegata - govori pravni ekspert Ivan Brleković, predsjednik NS-a Zagrebačke županije, čovjek kojega Mamić već mjesecima neuspješno pokušava smijeniti.

A dopredsjednik HNS-a i predsjednik NS-a Primorsko-goranske županije Miroslav Uljan šokiran je što delegat njegove Skupštine Doris Miculinić na svoju ruku, bez odobrenja svoje baze, dolazi na Štimčevu Skupštinu u Westin.

Ima li vjerodostojnicu

- To je potpuna lakrdija, ne mogu vjerovati da se tako ponaša dopredsjednik županijske Skupštine, dugo godina kvalitetan sportski djelatnik! Zamislite, njega na Skupštinu ne šalje matični savez, nego njegov klub, NK Grobničan, i on smatra da je to legalno - kaže Uljan.

Doris Miculinić je, objašnjava Uljan, zamjenski delegat u Skupštini HNS-a iz NS-a Primorsko-goranskog, umjesto Marija Rubeše.

- Imamo dvojicu zamjenskih delegata, Miculinića i Čulumovića. Odredili smo ih samo za slučaj neke neočekivane situacije, ako netko od imenovanih delegata, Peraića i Rubeše, ne daj Bože oboli. Rubeša se povukao zbog obveza u klubu i na njegovo mjesto u Skupštini HNS-a trebao bi uskočiti Miculinić, ali to Skupština našega ŽNS-a još nije prihvatila. I zato on niti nema vjerodajnice našega ŽNS-a, nego ih još imaju Rubeša i Peraić - objasnio je Uljan.

Druga, pak, strana tvrdi da Miculinić ima vjerodostojnicu, provjereno u riječkom gradskom uredu.

- Ne uzbuđujem se previše hoće li se Miculinić tamo pojaviti i glasovati. Bude li tako, žao mi je, morat će snositi sankcije - zaključio je Miroslav Uljan.

Ključne riječi

Komentara 19

OB
-obrisani-
21:55 19.02.2011.

POZIVAMO VAS NA VELIKI PROSVJEDNI SKUP POVODOM UHIĆENJA, ZADRŽAVANJA I ODLUKE O IZRUČENJU HRVATSKOG BRANITELJA TIHOMIRA PURDE, U SUBOTU, 26. VELJAČE 2011. GODINE NA TRGU BANA JELAČIĆA U ZAGREBU S POČETKOM U 13:00 SATI UZ NASTUP MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA

OB
-obrisani-
21:56 19.02.2011.

Stico mlati po praznoj slami,sve dok ga Fifa i Uefa ne mlatnu po prstima...... Teska lopina je to ...Stvarno smo u 3mp otisli ,kad svaki krele misli da moze kako on hoce...

TO
Tot
22:27 19.02.2011.

Nečeš razbojniče!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije