Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na travi je lakše

Donna Vekić prošla prvo kolu u Berlinu i stigla do 18. mjesta na WTA listi

Tokio: Donna Vekić u prvom kolu protiv Caroline Garcie
Igor Kralj/OI TOKIO 2021
19.06.2023.
u 15:17

U glavnom turniru Berlina je i Petra Martić, a njezina suparnica u prvom kolu je Ruskinja Darija Kasatkina, osma nositeljica

Donna Vekić bez većih se problema obračunala s 22-godišnjom Ruskinjom Varvarom Gračevom, 43. tenisačicom svijeta, u prvom kolu jakog WTA 500 turnira u Berlinu, koji se za nagradni fond od 678.814 eura igra na travi. Osječanka je suparnici prepustila samo pet gemova, pobijedivši je sa 6:3, 6:2, nakon sat i 27 minuta igre. Uza 61 posto pogođenog prvog servisa, Donna je pogodila četiri asa

Ovom pobjedom Vekić se učvrstila na 23. mjestu WTA listi, a još pokoja pobjeda u Berlinu donijet će joj i značajniji napredak. U poretku za ovogodišnji Masters, koji u obzir uzima samo rezultate u 2023., Osječanka je već na solidnom 18. mjestu.

U glavnom turniru Berlina je i Petra Martić, a njezina suparnica u prvom kolu je Ruskinja Darija Kasatkina, osma nositeljica. A Petra će nastupiti i u konkurenciji parova, partnerica će joj biti Grkinja Maria Sakkari koja je prošli tjedan igra u kombinaciji s Donnom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije