Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Wuhan

Donna Vekić plasirala se u drugo kolo

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
24.09.2018.
u 14:45

Vekić će u 2. kolu igrati protiv Estonke Anett Kontaveit.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u 2. kolo WTA turnira u kineskom Wuhanu nakon što joj je Amerikanka Coco Vandeweghe predala susret 1. kola pri rezultatu 6-4, 3-6, 2-1 u korist naše igračice zbog ozljede lijevog gležnja. 

Susret Vekić i Vandeweghe obilovao je pogreškama s obje strane, a 22-godišnja Osječanka uspijevala je održavati rezultatski priključak usprkos čak 12 dvostrukih servis pogrešaka prvenstveno zbog slabe realizacije "break-lopti" Amerikanke. Vandeweghe je ukupno imala čak 19 prilika za oduzimanje servisa Vekić, no iskoristila je njih samo pet.

U prvom setu Vekić je dva puta oduzimala servis Vandeweghe iako je  imala samo četiri prilike, dok je Vandeweghe iskoristila samo jednu od šest "break-lopti", dok je u prva dva servis-gema Vekić u trećem setu Vandeweghe propustila čak šest prilika za "break", a zatim je osjetila i bol u lijevom gležnju. Nakon ukazane pomoći Amerikanka je pokušala nastaviti, ali nakon što je izgubila prva dva poena na svom početnom udarcu shvatila je kako ne može dalje igrati.

Vekić će u 2. kolu igrati protiv Estonke Anett Kontaveit.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije