Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Tianjin

Donna Vekić ispala u drugom kolu od Kuznjecove

Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.10.2016.
u 13:32

Ovo je bio drugi međusobni ogled Vekić, 120. na WTA ljestvici i Kuznjecove, osme tenisačice svijeta, i prva pobjeda Ruskinje.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić zaustavljena je u drugom kolu teniskog WTA turnira u kineskom Tianjinu gdje je bolja od nje sa 7-5, 6-4 bila Ruskinja Svetlana Kuznjecova.

Iako je naša tenisačica servirala pet aseva u u meču koji je trajao sat i 38 minuta, a suparnica jedan, napravila je četiri dvostruke pogreške. Vekić je na prvom servisu osvojila 67 posto poena, a Ruskinja 69. Naša je tenisačica pet puta gubila servis , a Ruskinja tri puta. 

Ovo je bio drugi međusobni ogled Vekić, 120. na WTA ljestvici i Kuznjecove, osme tenisačice svijeta, i prva pobjeda Ruskinje.

>>Tenisač koji je vrijeđao Donnu Vekić napravio neviđeni incident: 'Izbacite ga iz tenisa'

Komentara 1

MN
Mnd7779
05:48 13.10.2016.

Ljepotica sa fb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije