Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA ljestvica

Donna Vekić i Petra Martić stigle do rankinga karijere

Donna Vekić
Foto: DPA/Pixsell
1/6
10.06.2019.
u 10:25

Vekić je u odnosu na prošli tjedna napredovala dva mjesta, dok je Petra Martić, zahvaljujući dobrom nastupu na Roland Garrosu gdje je stigla do četvrtfinala, napredovala sedam mjesta i sada je 24. tenisačica svijeta

Ovaj su tjedan hrvatske tenisačice Donna Vekić i Petra Martić stigle do rankinga karijere na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak, Vekić se nalazi na 22., a Martić na 24. mjestu.

Vekić je u odnosu na prošli tjedna napredovala dva mjesta, dok je Petra Martić, zahvaljujući dobrom nastupu na Roland Garrosu gdje je stigla do četvrtfinala, napredovala sedam mjesta i sada je 24. tenisačica svijeta.

Donna Vekić
1/9

Tereza Mrdeža je pala šest mjesta, na 199. poziciju, Jana Fett 14 mjesta do 332. pozicije, a Tena Lukas čak 55 mjesta do  341. pozicije.

Među prvih deset tenisačica došlo je do promjena nakon Roland Garrosa. Prvo mjesto i dalje drži Japanka Naomi Osaka, dok je pobjednica ovogodišnjeg Roland Garrosa Australka Ashleigh Barty skočila šest mjesta i sada je druga tenisačica svijeta. Na treće je s drugog pala Čehinja Karolina Pliškova, dok je Rumunjka Simona Halep pala s treće na osmu poziciju. 

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:31 10.06.2019.

I onda mi sa ovakve dvije igračice kuburimo u Fed Cupu u euro-azijskoj zoni. Sramota HTS-a ! Bravo za cure i samo naprijed. Sad je trava na redu a obje na njoj igraju jako dobro. Idemo među 20.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije