Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEHIST

Dominic Thiem još jednom zbog ozljede morao odgoditi povratak tenisu

REUTERS 18-08-2021 15:57 #1
Danielle Parhizkaran/REUTERS
31.01.2022.
u 23:55

Trenutno je 37. igrač na ATP ljestvici, a svoj povratak je već odgađao nekoliko puta.

Austrijska teniska zvijezda Dominic Thiem (28), koji se planirao vratiti vrhunskom tenisu nakon više od šest mjeseci izbivanja, u posljednji trenutak otkazao je nastup na turniru u argentinskoj Cordobi zbog ozljede tetive desne ruke, objavio je sam Thiem na Twitteru.

Dvadesetosmogodišnji Thiem već duže vrijeme pati od ozljede zgloba na desnoj ruci, a posljednji put je igrao na Mallorci u lipnju prošle godine.

Austrijanac je do sada osvojio 17 turnira, među kojima i US Openu u New Yorku 2020. Tri puta je gubio finala grand slama, dva puta na Roland Garrosu 2018. i 2019. te u Melbourneu 2020. godine.

Trenutno je 37. igrač na ATP ljestvici, a svoj povratak je već odgađao nekoliko puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije