Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAGOJ VIDA:

U Osijeku je ušlo sve što smo pucali, a ovdje lopta nije htjela u gol

Domagoj Vida
Marko Lukunic/PIXSELL
03.09.2015.
u 21:00

'Imali smo problema u obrani jer otvorili smo se pa normalno da su imali više prostora, ali svejedno je bilo sve u našim rukama.'

Nogometaši Hrvatske nisu najsretniji remijem (0:0) protiv Azerbajdžana jer su mogli pobjedom praktički osigurati plasman na Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Ovako se moraju "vaditi" protiv Norveške u Oslu, a to nije nimalo zahvalna situacija.

- Žao mi je što moj prvi nastup za reprezentaciju nije završio pobjedom, ali bit će prilike u Oslu to ispraviti - rekao je debitant Marko Pjaca i nastavio:

- Bilo je teško igrati, usporili su nas i stajali su gustom bloku i bili čvrsti. Imali smo i mi svoje prilike, ali nismo ih zabili. U poluvremenu nam je izbornik rekao da moramo igrati više po bokovima i da se moramo ubrzati, ali jednostavno nije išlo.

Otkrio je Pjaca i da mu nije smetalo što nije igrao na krilu već u sredini.

- Gdje god me stavio izbornik, ne smeta mi i dat ću svoj maksimum - završio je nogometaš Dinama, a nadovezao se Domagoj Vida:

- Teren je bio težak za igru, ali to nam ipak nije izgovor. Oni sad slave, a mi tugujemo. No glavu gore, u Norveškoj moramo pobijediti.

Nije bilo Vidi lako u obrani, Azerbajdžanci su imali neke opasne napade, natjerali su ga da napravi prekršaj za žuti karton i sve skupa nije izgledalo ni blizu kao u Osijeku kad smo pobijedili 6:0.

- Imali smo problema u obrani jer otvorili smo se pa normalno da su imali više prostora, ali svejedno je bilo sve u našim rukama. Što se Osijeka tiče, tamo nam je sve ušlo, a ovdje lopta nije htjela u gol. Nema veze, gledamo sebe, ispravit ćemo sve greške i izboriti Euro - zaključio je Vida.

>> Igru Hrvatske neću komentirati, a ovaj bod smo zaslužili

>> Nadam se da ćemo u Norveškoj vidjeti pravu Hrvatsku

>> Hrvatska razočarala protiv Azerbajdžana, Prosinečki nadmudrio Kovača

Komentara 15

VL
????
21:26 03.09.2015.

Naš problem je sljedeći - kad imamo dobre bekove i napadače, fali veza. Kad je veza i napad dobra, obrana bude očajna, a kad su veza i obrana super, onda nemamo centarfora.

MA
Malenkost
21:03 03.09.2015.

Sramota. Jad. Jad.

TR
Trajkovski
22:11 03.09.2015.

Bezvoljno se vuku po terenu, nisu koncentrirani - kao da im je muka igrati za Hrvatsku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije